Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, takohet me komunitetin shqiptaro-kanadez në Toronto

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, u takua me anëtarë të komunitetit dhe drejtues të organizatave të diasporës shqiptare në Toronto, konkretisht ACE Society, Albanian Canadian Lawyers Association (ACLA), RH Scholarship si edhe Shoqatën e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze, për të biseduar mbi promovimin e vlerave kombëtare shqiptare dhe ruajtjes së traditave shqiptare.
Me rastin e kësaj vizite, u çel sipari i aktiviteteve për Muajin e Trashëgimisë Shqiptare për vitin 2023.  

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00