Në Otava zhvillohet ceremonia e akordimit të çmimit “Ambasadori i vitit 2023”.

Gjatë një ceremonie të organizuar nga Instituti për Zhvillim Profesional në Universitetin e Otavës, u vlerësuan me çmimin Ambasador i Vitit 2023, 12 krerë të misioneve diplomatike nga rajone të ndryshme të botës, të akredituar në Otava.
Për rajonin e Europës Lindore ky çmim iu akordua z. Ermal Muça, Ambasador i RSH-së në Kanada. Z. Muça u shpreh se ia kushton atë kolegëve të përkushtuar në përfaqësi, Almës dhe miqve të shumtë në komunitetin shqiptaro-kanadez, për kontributin dhe mbështetjen e tyre të vazhdueshme për promovimin e Shqipërisë, vlerave kombëtare shqiptare dhe lidhjeve me Kanadanë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00