Takim kortezie me Ambasadorin e ri të Republikës së Maqedonisë së Veriut, të akredituar në Kanada

Ambasadori Ermal Muça mirëpriti z. Agron Buxhaku, Ambasadori i ri i Republikës së Maqedonisë së Veriut i akredituar ne Kanada, të cilit i uroj suksese në detyrën e re. Dy ambasadorët bashkëbiseduan mbi marrëdhënien miqësore midis dy vendeve dhe bashkëpunimin midis dy misioneve gjatë shërbimit në Kanada.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00