Takim me znj. Elissa Golberg, Ambasadore e Kanadasë në Shqipëri, jo rezidente

Më datë 05 nëntor 2022, Ambasadori Ermal Muça zhvilloi një takim me znj. Elissa Golberg, Ambasadore e Kanadasë në Shqipëri, jo rezidente. Gjatë këtij takimi u bisedua mbi bashkëpunimin e ngushtë dhe miqësor ndërmjet Shqipërisë dhe Kanadasë si edhe mbi planet e përbashkëta në vijim në funksion të forcimit të mëtejshëm të marrëdhënieve dypalëshe.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00