VIZA

Albanian

Lëshohen viza për shtetas të huaj me qëndrim të përhershëm në Kanada. Informacion të detajuar mbi regjimin e vizave për shtetasit e huaj në këtë link:
https://punetejashtme.gov.al/al/sherbime-dhe-mundesi/info-per-te-huajt/regjimi-i-vizave-per-te-huajt1637922702
 
Shtetasit e vendeve për të cilët kërkohet vizë që të hyjnë në RSH, duhet të aplikojnë për vizë në portalin https://e-visa.al/, ku sqarohet çdo detaj i procesit të aplikimit, përfshirë llojin e vizës, dokumentacionin e nevojshëm dhe afatet.
 
Referojuni tabelës me regjimin e vizave për secilin vend: 
http://www.punetejashtme.gov.al/files/userfiles/Regjimi_vizave/2-REGJIMI_I_VIZAVE_PER_TE_HUAJT_26.11.2021.pdf

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00