Zhvillohet ceremonia e ngritjes së flamurit kombëtar në Bashkinë e Otavës

Zhvillohet ceremonia e ngritjes së flamurit kombëtar, organizuar me rastin e 111-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë në Bashkinë e Otavës, kryeqyetit federal të Kanadasë.
Krahas përshëndetjes së Ambasadorit Muça, të pranishmëve iu urua mirëseardhja dhe iu drejtua një mesazh urimi edhe nga           z. Mark Sutcliffe. Në këtë ceremoni, të pranishëm ishin edhe Ambasadori i Republikës së Kosovës, z. Adriatik Kryeziu, Ambasadori i Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Agron Buxhaku, dhe anëtarë të komunitetit shqiptaro-kanadez.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00