Zhvillohet koncerti i fundvitit i Orkestrës së Madhe Filarmonike të Torontos

Më datë 11 dhjetor 2023, Orkestra e Madhe Filarmonike e Torontos zhvilloi koncertin e fundvitit me pjesë nga veprat e klasikëve botëror dhe kompozitorëve shqiptarë.
Në këtë event, organizuar nga Shoqata e Ekselencës Shqiptaro-Kanadeze ishte i ftuar Ambasadori Ermal Muça, i cili në fjalën e tij përshëndetëse përgëzoi organizatorët dhe Orkestrën për koncertin mbresëlënës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00