Zhvillohet mbrëmja festive me rastin e Muajit të Trashëgimisë Shqiptare

Zhvillohet mbrëmja festive me rastin e Muajit të Trashëgimisë Shqiptare në Parlamentin e Kanadasë, në mikëpritjen dhe shoqërinë e anëtarëve të parlamentit si znj. Julie Dabrusin, z. Yvan Baker, z. Francesco Sorbara dhe z. Kyle Seeback. Gjatë kësaj mbrëmje u pasqyruan copëza të kulturës dhe traditave kombëtare, përmes valleve, muzikës dhe pamjeve të përzgjedhura nga vendi ynë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00