Zhvillohet mbrëmjet festive me rastin e festës kombëtare

Me rastin e festëskombëtare, u zhvilluan një sërë mbrëmjesh festive të organizuara nga Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze dhe Shoqata Shqiptaro-Kanadeze e Otavës. Në këto mbrëmje morën pjesë Ambasadori Ermal Muça dhe anëtarë të Parlamentit të Kanadasë Yvan Baker dhe Anita Vandenbeld.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00