Zhvillohet takimi ndërmjet Kryetarit të Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, dhe Kryeministrit të Ontarios, z. Doug Ford.

Gjatë vizitës së tij në Toronto, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, u takua me Kryeministrin e Ontarios, z. Doug Ford. Bashkëbisedimi ndërmjet tyre u fokusua mbi mundësitë për thellimin e lidhjeve shumë-planëshe ndërmjet Tiranës dhe Torontos, në veçanti të atyre ekonomiko-tregtare, mbi arritjet e gjithanshme dhe kontributin e komunitetit shqiptaro-kanadez në këtë drejtim. Komuniteti shqiptaro-kanadez është një urë lidhëse e rendësishme ndërmjet dy vendeve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00