Zhvillohet takimi ndërmjet Ministres së Mjedisit dhe Turizmit me Inger Andersen, Drejtore Ekzekutive e Programit të Mjedisit në OKB

Gjatë zhvillimit të punimeve të segmentit të lartë të Konferencës së COP-15, znj. Mirela Kumbaro, Ministre e Mjedisit dhe Turizmit zhvilloi një takim me znj. Inger Andersen, Drejtore Ekzekutive e Programit të Mjedisit në OKB. Cështjet kryesore që u trajtuan gjatë këtij takimi ishin partneriteti gjatë punes për Parkun Kombetar "Alpet e Shqipërisë" dhe mbështetja ne projektin e ri për parkun ndërkufitar Korab-Koritnik, Sharri, Mavrovë dhe Malet e Sharrit. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00