Zhvillohet takimi zyrtar ndërmjet Kryetarit të Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, dhe Kryetarit të Bashkisë së Otavës, z. Mark Sutcliffe

Gjatë vizitës së tij në Otava, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, zhvilloi një takim dypalësh me Kryetarin e Bashkisë së Otavës, z. Mark Sutcliffe, me të cilin biseduan mbi forcimin e bashkëpunimit dhe lidhjeve mes dy kryeqyteteve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00