AMBASADORI PODA TAKON MINISTRIN E MBROJTJES SË KOSOVËS

2 Maj 2023 Me rastin e vizitës zyrtare në Kroaci, Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës, Armend Mehaj, zhvilloi një takim me Ambasadorin Poda në mjediset e Ambasadës. Bashkëbiseduesit shkëmbyen mendime mbi bashkëpunimin mes dy vendeve, si dhe për marrëdhëniet e

 

PRESIDENTI BEGAJ TAKON PËRFAQËSUES TË KOMUNITETIT ARBANAS TË ZARËS

28 Prill 2023 Në kuadër të vizitës së Tij shtetërore në Kroaci, Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Bajram Begaj së bashku me Presidentin e Republikës së Kroacisë, Sh.T.Z. Zoran Milanoviç, vizituan komunitetin arbanas të Zarës (Zadar-it). Presidenti Begaj vlerësoi rolin

 

PRESIDENTI BEGAJ TAKON PËRFAQËSUES TË SHOQATAVE SHQIPTARE NË KROACI

27 Prill 2023 Në kuadër të vizitës shtetërore në Kroaci, Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Bajram Begaj, pati një takim me përfaqësues të shoqatave shqiptare në Kroaci. Presidenti Begaj vlerësoi kontributin e komunitetit shqiptar në Kroaci në ruajtjen e përçimin e vlerave më t

 

PRESIDENTI I REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË, SH.T.Z. BAJRAM BEGAJ, DHE ZONJA E PARË ARMANDA BEGAJ, ZHVILLOJNË NJË VIZITË SHTETËRORE NË KROACI

Në datat 26-28 prill 2023, Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z. Bajram Begaj dhe Zonja e Parë Armanda Begaj, zhvilluann një vizitë shtetërore në Kroaci, me ftesë të Presidentit të Republikës së Kroacisë, Sh.T.Z. Zoran Milanoviç. Në delegacionin e kryesuar nga Presi

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Strojarska cesta 20, VMD Toranj, Kat 10,
10000 Zagreb

Tel / Fax

Tel: 00385 1 4810679
TEL: 00385 91 53 07 477
Fax: 00385 1 4810682
Nr. i emergjences: 00385 91 53 07 477

E-MAIL

embassy.zagreb@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Orari i Ambasades: E hënë - e premte 09:00-17:00
Orari i shërbimeve konsullore: E hënë - e premte 09:30-12:30