Ambasadorja Suela Janina kryeson delegacionin shqiptar në Takimin përgatitor mbi krizën e refugjatëve

U mbajt Bruksel, 2 tetor 2015, Takimi përgatitor për Konferencën e Nivelit Lartë mbi krizën e refugjatëve "Rrugë kalimi i Mesdheut Lindor dhe Ballkanit Perëndimor". Delegacioni shqiptar u kryesua nga Ambasadorja Suela Janina.

Objekt kryesor i diskutimeve këtij takimi ishte projekt-Deklarata e Konferencës Nivelit Lartë.

Konferenca e Nivelit lartë do mbahet Luksemburg, 8 tetor, me pjesëmarrjen e vendeve BE-së, Ballkanit Perëndimor, vendeve asociuara Shengen dhe Turqisë, Jordanisë dhe Libanit.

Postal Address

Mission of Albania
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00