Cakaj – Hecker: Mirënjohje për mbështetjen e Kancelares Merkel për procesin e Integrimit të Shqipërisë

Gjatë qëndrimit në Berlin, Ministri në Detyrë Gent Cakaj u takua me Këshilltarin e Kancelarisë Federale për Punët e Jashtme dhe Çështjet e Sigurisë, Jan Hecker.

 Kryediplomati shqiptar pas një prezantimi mbi situatën aktuale të vendit tonë, ecurinë e reformave në pesë prioritet.

 Ai shprehu mirënjohjen për mbështetjen që Gjermania dhe Kancelarja Merkel i kanë dhënë Shqipërisë në rrugëtimin për në Bashkimin Evropian.

 “Bashkëpunimi me Gjermaninë është i pazëvendësueshëm. Një vendim pozitiv në qershor është një garanci shtesë për konsolidimin e sigurisë dhe stabilitetit në Ballkanin Perëndimor”  -u shpreh Ministri në Detyrë Cakaj në fjalën e tij.​

Postal Address

Mission of Albania
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00