Takim virtual me Angelina Eichhorst/ Ministrja Xhaçka: Kemi përmbushur kushtet për mbajtjen e Konferencës së Parë Ndërqeveritare

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka, ka zhvilluar një takim virtual me Drejtoren për Evropën dhe Azinë Qendrore në Shërbimin e Jashtëm të BE-së, Angelina Eichhorst. 
Në fokus të diskutimeve ishin përgatitjet për zgjedhjet e 25 prillit që pritet të mbahen në Shqipëri.
Ministrja Xhaçka u shpreh se Shqipëria i ka përmbushur kushtet për mbajtjen e Konferencës së Parë Ndërqeveritare, ndërsa nënvizoi se besueshmëria dhe përgjegjësia duhet të tregohet nga të dyja palët në këtë proces.

Postal Address

Mission of Albania
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00