Ambasadorja Janina adreson në Grupin e Punës për Ballkanin Perëndimor

Me 1 dhe 2 qershor, Komiteti Europian i Rajoneve në bashkëpunim me Komisionin Europian/ DG NEAR, organizuan në Bruksel 'Ditët e Zgjerimit', një event që i kushtohet ngritjes së vëmendjes në nivel lokal dhe rajonal mbi procesin e zgjerimit.

Gjatë ditës së parë, me adresimin në Grupin e Punës për Ballkanin Perëndimor, Ambasadorja e Misionit të Republikës së Shqipërisë pranë Bashkimit Europian, znj. Suela Janina, njohu të pranishmit me zhvillimet dhe progresin e Shqipërisë në reformat kyçe drejt integrimit në BE.

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00