Arritja e marrëveshjes Kosovë-Serbi, Xhaçka: Vazhdimi i dialogut, e vetmja mënyrë për të ecur përpara

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka, ka përshëndetur arritjen e marrëveshjes midis Kosovës dhe Serbisë. 
 
Ministrja Xhaçka theksoi se vazhdimi i dialogut është e vetmja mënyrë për të ecur përpara në frymën e bashkëpunimit. 
 
Sipas saj, Shqipëria është e angazhuar në mënyrë të pakthyeshme në këtë drejtim, në përpjekjet e saj dypalëshe dhe shumëpalëshe.

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00