Ftesë për pjesëmarrje me rastin e Festës Kombëtare

nderuar miq,

Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë se me rastin e Festës KombëtareAmbasada e Shqipërisë Belgjikë dhe Misioni i Shqipërisë pranë Bashkimit Europian, organizojnë  28 nëntor "Ditën e Shqipërisë".

Kjo Ditë do fillojë me Ceremoninë e ekspozimit Manneken Pis veshur me Kostum Kombëtar shqiptar, e cila do zhvillohet orën 13:00 pranë kësaj statuje.  

Menjëherë pas kësaj Ceremonie, orën 14:00, Ambasadorja Suela Janina fton miqtë shqiptarë dhe belgj  një koktejl  përfaqësinë diplomatike adresë: Rue Tenbosch 30, 1000 Bruxelles.

ambjentet e brendshme selisë diplomatike, ftuarit do kenë rastin vizitojnë edhe dy ekspozita hapura me këtë rast:

*Ekspozita ‘Legjendat Shqiptare’, me autor Gjergj Kola, bashkatdhetar me qëndrim Itali.

*Ekspozitë me fotot fituese konkursit ‘Colours of Albania’, me pamje nga Shqipëria.

 

Jeni mirëpritur festojmë bashku Festën Kombëtare!

Lutemi për konfirmimin e pjesëmarrjes tuaj adresën elektronike: mission.eu@mfa.gov.al

 

Ambasada e Republikës Shqipërisë Belgjikë

Misioni i Republikës Shqipërisë pranë Bashkimit Europian

Bruksel

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00