Konkursi fotografik #ColoursofAlbania fillon më 27 maj! Jeni gati?!

#Çfarë është #ColoursofAlbania?

Fushatë mbarëkombëtare dhe konkurs fotografik mediat sociale për promovimin e Shqipërisë

(Instagram, Facebook, Twitter, Web)

Prezanto me imagjinatë Shqipërinë!

Kjo iniciativë synon prezantimin e imazhit vendit, duke përcjellë anë e mbanë botës ngjyrat e vërteta shoqërisë, qytetet dhe fshatrat mahnitëse, bregdetet dhe pejsazhet e paprekura, si dhe pazaret e kështjellat historike Shqipërisë.

Konkursi #ColoursofAlbania

Tema ështe e lirë, duke përfshirë këtu bashkëjetesën fetare, shoqërinë shqiptare, artin, kulturën, etj. Çdo  javë do publikohet tema faqetInstagramFacebook, Twitter, faqet e internetit  Telekom Albania,  Ministrisë Punëve Jashtme, përfaqësive shqiptare nëpër botë dhe institucioneve tjera publike.

Kohëzgjatja

Promovimi i #ColoursofAlbania do fillojë 27 maj 2016 dhe do zgjasë deri 31 gusht 2016. Lançimi i fushatës do zhvillohet Qendrën e Telekom Albania (Lounge Bar - me kapacitet 150 persona).

Pjesëmarrësit

Konkursi është i hapur për tëgjithë qytetarët shqiptarë dhe veçanërisht rinjtë, apasionuarit pas fotografisë, udhëtimit, artit, kulturës, natyrës, etj.

Bashkëpunëtorë promovimin e #ColoursofAlbania

Institucionet Publike: Ministria e Kultures, Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, AIDA, Bashkia Tiranë.

Personazhe njohura: Ermonela Jaho, Saimir Pirgu, Kledi Kadiu, Skuadra Kombëtare e Futbollit, Laura Mersini , James Belushi, Elina Duni, Ermal Mamaqi.

 

 

     Konkursi

Rregullat

1.Ndiqni imagjinatën tuaj dhe fotografoni bukuritë e Shqipërisë;

2.Publikoni fotografitë profilin tuaj instagram me hashtag #CouloursofAlbania;

3.Bëni TAG profilin tonë Instagram @ColoursofAlbania;

4.Bëni TAG Facebook @ColoursofAlbania;

5.Mund dërgoni fotografitë duke bërë “CHECK IN” vendin ku është marrë;

6.Mund dërgoni fotografitë keni publikuar muaj parë, mjafton vendosni këtë hashtag #ColoursofAlbania.

 

Çmimet
Vendi i parë;
Dy vende dyta;
Tre vende treta.

Fituesit do ftohen jenë prezentë ekspozitën e fotografisë dhe aktivitetet do zhvillohen kuadër iniciativës #ColoursofAlbania.

Fotot fituese do jenë pjesë e një bookleti do shpërndahet gjitha përfaqësitë shqiptare nëpër botë dhe do përdoret si dhuratë simbol i Ministrisë Punëve Jashtme.

 

#ColoursofAlbania është projekti i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë, mbështetur nga Telekom Albania, dhe synon eksplorimin e temës “Shqipëria është e bukur” nëpërmjet grumbullimit të fotove kreative nga përdoruesit e instagramit dhe mediave të tjera sociale. 

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00