Njoftim

Misioni dhe Ambasada e Republikes  Shqipërisë i gjenden pranë viktimave dhe  plagosurvesi dhe familjeve dhe miqve te tyre  prekur nga sulmet terroriste  mëngjesit  sotëm  Bruksel

Ne qëndrojmë  bashku  luftën e përbashkët kundër terrorizmit dhe  solidaritet me autoritetet dhe popullin belg përballimin e situatës.

Ambasada e Republikës  Shqipërisë Bruksel qëndron gatishmëri për situatën e krijuar. Shtetasit shqiptarë mund kontaktojnë numrin e emergjencës: ++32 (0) 488 95 02 17, si dhe numrat ++32 (0) 2 640 1422; ++32 2 640 3544; ++32 2 644 3329.

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00