Shërbimi Konsullor Online

Në kuadër të dixhitalizimit të shërbimeve konsullore, Ministria e Punëve të Jashtme prezanton Shërbimin Konsullor Online, i cili do të lehtësojë shërbimet për qytetarët nëpërmjet diplomacisë dixhitale.

Shërbimi Konsullor Online është projektuar që të lehtësojë punën e çdo përfaqësie dhe shërbimet ndaj qytetarëve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit.  

Për të marrë të gjithë informacionin që ju duhet mjafton të klikoni:

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00