Shqipëria dhe BE - Firmoset marrëveshja sektoriale për mbështetjen e bujqësisë shqiptare

Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit Ujërave, z.Edmond Panariti dhe Drejtori i Përgjithshëm i Bujqësisë dhe Zvillimit Rural pranë Komisionit Europian (DG-Agri), z. Jersy Plewafirmosën sot 24 shtator 2015,  ambientet e Komisionit Europian marrëveshjen sektoriale për mbështetjen e bujqësisë shqiptare. Vlera financiare e kësaj marrëveshjeje është 71 mil euro deri  vitin 2020. Eshtë granti i madh i alokuar nga Bashkimi Europian për asistencën dhe mbështejen e fermerëve dhe biznesit zonat rurale.

Për shumë klikoni këtu:

https://www.youtube.com/watch?v=acehfN3AFQ0&feature=youtu.be

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00