Një takim miqësor me mjekët që ushtrojnë profesionin e tyre në Greqi

Ambasadorja znj. Luela Hajdaraga, priti në ambjetet e ambasadës një grup mjekësh shqiptarë me qëllim vendosjen e bashkëpunimit me komunitetin, promovimin e vlerave të tij, nxitjen e bashkëpunimit midis mjekëve në diasporë dhe Shqipëri.

Të ftuarit vlerësuan idenë e ambasadores znj. Hajdaraga për krijimin e rrjetëzimit të mjekëve në Greqi, krijimin e shoqatës së mjekëve dhe projeketeve të tjera të përbashkëta. Ky takim do të vijohet nga takime të tjera duke e kthyer këtë iniciativë në një traditë vjetore.

Mirënjohje për bluzat e bardha, për pjesën më humane të shqiptarëve, për përkushtimin e tyre ndaj sigurisë shëndetësore kolektive.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30