Takim bilateral i Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë, z. Taulant Balla me Ministrin e Mbrojtjes së Qytetarit të Greqisë, z. Janis Ikonomu

Takim bilateral i Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë , z. Taulant Balla me Ministrin e Mbrojtjes së Qytetarit të Greqisë, z. Janis Ikonomu. Gjatë takimit, ministrat bashkëbiseduan lidhur me marrëdhëniet mes dy vendeve dhe ecurinë e bashkëpunimit në fushat e rendit publik dhe sigurisë, duke theksuar vullnetin e përbashkët për intensifikimin e tij në të ardhmen. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30