Takim i ministres Balluku me ministrin Palkovics në Budapest

Ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturës znj. Belinda Balluku dhe Ministri hungarez i Inovacionit dhe Teknologjisë z. Laszlo Palkovics diskutuan për fushat e përbashkëta të interesit, si energjia, projektet kërkimore dhe investimet e huaja në vendin tonë. Shumë shpejt një delegacion investitorësh hungarezë do të vizitojë Shqipërinë, për të identifikuar të gjitha fushat me interes. u dhe Ministri hungarez i Inovacionit dhe Teknologjisë z. Laszlo Palkovics diskutuan për fushat e përbashkëta të interesit, si energjia, projektet kërkimore dhe investimet e huaja në vendin tonë. Shumë shpejt një delegacion investitorësh hungarezë do të vizitojë Shqipërinë, për të identifikuar të gjitha fushat me interes.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00