Ambasadori Ridi Kurtezi zhvilloi disa takime njohese në Ulqin me përfaqësues të partive politike shqiptare dhe autoritete të pushtetit lokal

Ambasadori Ridi Kurtezi zhvilloi disa takime njohese në Ulqin me përfaqësues të partive politike shqiptare dhe autoritete të pushtetit lokal, ndër ta me Kryetarin e Komunës së Ulqinit Loro Ndrekiç, Kryetarin e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve, Faik Nika, Kryetarin e Partise Forca, Nazif Cungu, Kryetarin e Partise Demokratike Shqiptare, Fatmir Gjeka, Zv. Kryetarin e UDSH, Znj. Hadixhe Gjoni. Gjate ketyre takimeve u diskutua miqesisht mbi fushat dhe rrugët e intensifikimit të marrëdhënieve midis dy vendeve duke, kontributit te faktorit politik shqiptar dhe ceshtjeve te tjera me interes te ndersjellte.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00