Ministri Bushati takim me Kryeministrin maqedonas Zoran Zaev në Shkup

Mbështetja e Marrëveshjes së Prespës përmes një vote të qartë në referendumin e 30 Shtatorit është hap vendimtar për jetësimin e rrugës euro-atlantike. Shqiptarët në Maqedoni kanë një rol të pazëvendësueshëm në këto zhvillime historike me ndikim për sigurinë dhe perspektivën e rajonit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00