Starton ‪"CouloursofAlbania‬‬"

#ColoursofAlbania‬, mundësia për të gjithë, shqiptarë e të huaj, të tregojnë bukuritë e Shqipërisë nëpërmjet fotografisë.

Nga sot, publikoni fotografitë në profilin tuaj në ‪#‎Instagram‬‬ me ‪#‎CouloursofAlbania‬‬. Mos harroni, bëni TAG profilin e @ColoursofAlbania, si dhe “Check in” të vendit ku është shkrepur fotografia; Gjithashtu, mund t'i vendosni #ColoursofAlbania edhe fotografive që keni publikuar më parë.

Suksese!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00