When pictures speak louder than words - Exhibition: "Albania - close and yet unknown"

Ambasada në Bratislavë, në bashkëpunim me Bashkinë Stare Mesto Bratislavë, organizoi një ekspozitë fotografike, me foto të ndryshme nga destinacionet më të njohura turistike shqiptare, nisur nga Alpet madhështore e deri tek bregdeti mahnitës i Adriatikut e Jonit.
Në zemër të qytetit historik, ekspozita ngalli kureshtjen e publikut sllovak dhe priti për disa javë vizitorë të moshave e fushave të ndryshme. Hapësira informative e vënë në dispozicion të vizitorëve ofroi informacione të ndryshme jo vetëm në drejtim të promovimit turistik të vendit, por edhe me të dhëna ekonomike, sociale e demografike, si një destinacion me shumë interes edhe për investitorë të fushave të ndryshme ekonomike.
 
The Albanian Embassy in Bratislava, in collaboration with the Municipality of Stare Mesto Bratislava, organized a photo exhibition, with various photos from the most popular Albanian tourist destinations, starting from the magnificent Alps to the stunning Adriatic and Ionian coast.
In the heart of the historic city, the exhibition aroused the curiosity of the Slovak public and welcomed for several weeks visitors of different ages and fields. The information space made available to visitors provided various information not only in terms of tourism promotion of the country, but also with economic, social and demographic data, as a destination of great interest for investors in various economic fields.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00