E - Konsullata

Për të gjithë qytetarët tanë kudo ku jetojnë, ‎prezantojmë aplikacionin E-Konsullata.

Aplikacioni E-Konsullata mund të shkarkohet nga Appstore dhe Playstore dhe mund të përdoret kudo, mjafton që aparati të ketë akses në internet.

Në të do të gjeni kontaktet e sakta dhe koordinatat e çdo përfaqësie shqiptare në botë; informacion mbi procedurat e legalizimeve të dokumenteve; shërbimet e tjera konsullore brenda dhe jashtë vendit; si dhe informacione mbi situatën për secilin prej 181 vendeve pjesë e E-Konsullata!

E- Konsullata - për shërbime konsullore të sigurta, transparente dhe me kosto të ulët.

https://www.facebook.com/ditmirbushati.al/videos/1033651396748642/

Adresa

Embajada de Albania
Calle Lagasca, 68 . 1ºB,
28001 MADRID

Tel / Fax

Tel. +34 91 562 6985
Fax. +34 91 561 3775
Nr. i emergjencës:+34 606 376 830

E-MAIL

embassy.madrid@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00