Evitoni të lini nje ditë pune, udhëtimet e gjata dhe pritjen në Përfaqësi! Mund të aplikoni online për të gjitha shërbimet konsullore në Ambasadën tonë në Madrid.

Adresa

Embajada de Albania
Calle Lagasca, 68 . 1ºB,
28001 MADRID

Tel / Fax

Tel. +34 91 562 6985
Fax. +34 91 561 3775
Nr. i emergjencës:+34 606 376 830

E-MAIL

embassy.madrid@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00