Forumi VI Rajonal i Unionit për Mesdheun

Në Barcelonë u mbajt Forumi i 6të i Unionit për Mesdheun, dt. 28 – 29 nëntor 2021, ku mori pjesë delegacioni shqiptar i kryesuar nga ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, SHTZ. Olta Xhaçka.
 
Si vend mesdhetar dhe pjesë e kulturës së jashtëzakonshme të këtij rajoni Shqipëria i kushton një rëndësi të veçantë Unionit dhe luan rol aktiv në aktivitetet e tij. Në veçanti Shqipëria synon intensifikimin e konektivitetit mes vendeve anëtare të kësaj inciative dhe të promovojë stabilitetin e sigurinë në këtë hapësirë të përbashkët.
 
Gjatë këtij aktiviteti u festua për herë të parë Dita e Mesdheut, datë 28 nëntor.

Adresa

Embajada de Albania
Calle Lagasca, 68 . 1ºB,
28001 MADRID

Tel / Fax

Tel. +34 91 562 6985
Fax. +34 91 561 3775
Nr. i emergjencës:+34 606 376 830

E-MAIL

embassy.madrid@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00