Aktivitet në kuadër të konkursit “ Ti Shqipëri më jep nder”

datë 20 janar, Ambasada zhvilloi ambjentet e saj aktivitetin kuadër konkursit “ Ti Shqipëri jep nder” me pjesëmarrjne e fëmijëve cilët kanë paraqitur punimet e tyre këtë konkurs. aktivitet ishin edhe prindër shkollës gjuhës shqipe Ostermundigenit, mësuesja e kësaj shkolle. Ambasadori z. Ilir Gjoni, duke folur për rëndësinë ka mësimi i gjuhës shqipe , motivimi i nxënësve dhe studentëve shqiptarë jetojnë Zvicër, për konsoliduar dijet për vendin e tyre origjinës, falenderoi shkollën Ostermundigen për përpjekjet bën për ruajtjen e vlerave kombit tone.

Ambasadori, i dorëzoi znj. Idaije Jashri, mesuese shkollën e Ostermundigenit një Çertifikatë Mirënjohje, si edhe letrën e falenderimit Ministrja e Arsimit dhe Sporteve znj. Lindita Nikolla I drejtonte nxënësve prindërve dhe mësueses shkollës Ostermundigen, për shembullin dhe imazhin pozitiv kjo shkollë transmeton edhe përbën model edhe për shkollat e tjera diasporë .

Ambasada me kete rast u dergon nje falenderim veçantë edhe gjithë shollave dhe nxënëseve morën pojesë këtë konkurs duke shprehur besimin se do vijojnë me devotshmërinë ata tregojnë për mësimin e gjuhës, historisë dhe kulturës tone.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00