Ambasadori merr pjesë në ceremoninë festive të organizuar nga Shoqatës "Bashkim"

Ambasadori z. Ilir Gjoni, morri pjesë në programin festiv të Shoqatës "Bashkim", në Uster, organizuar me rastin e festës së Flamurit. Aktivitetin e përshëndeti sekretari i shoqatës, z. Bejtullah Tahiri, si edhe ambasadori z. Ilir Gjoni. Grupi Valltar i Shoqatës "Bashkim", si dhe këngëtarët Fazli Ramadani dhe Isuf Rashiti dhanë një koncert artistik.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00