Mbasdite letrare “Lyrik aus Albanien”, me poetë shqiptarë të përkthyer në gjuhën gjermane

Ambasada Shqiptare, shtëpia botuese Orte dhe kengëtarja e mirënjohur e muzikës Jazz në Zvicër, Elina Duni, organizuan mbasditen letrare me titull “Lyrik aus Albanien” në teatrin Herzbarake në Zyrih. Për zviceranët peisazhi letrar e kulturor shqiptar është territor i panjohur. Kjo nxiti shtëpinë botuese Orte, të sjellë të përkthyer në gjuhën gjermane, shtatë poetë shqiptarë të brezave të ndryshëm me poezi pjesërisht të pabotuara. Poezitë e recituara nga Annelie Olga dhe këngët shqiptare të kënduara në zhanrin Jazz nga Elina Duni, u mirëpritën dhe u duartrokitën nga publiku zviceran.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00