Princi i Liechtensteit Shkëlqesia e tij Hans Adam II dhe Princi i Kurorës, Shkëlqesia e tij Alois, jep pritje për Trupin Diplomatik

Me rastin e vitit të ri, Princi i Liechtensteit Shkëlqesia e tij Hans Adam II dhe Princi i Kurorës, Shkëlqesia e tij Alois, dhanë një pritje për Trupin Diplomatik.

Në këtë ceremoni ishte i pranishëm edhe ambasadori Ilir Gjoni.

Marrëdhëniet e Republikës së Shqipërisë me Principatën e Liechtensteinit dhe bashkëpunimi mes dy vendeve janë të mira si në planin dypalësh ashtu edhe në atë shumëpalësh. Jo pak herë te dy vendet kanë patur qëndrime të dakordësuara për shumë çështje sidomos në kuadër të organizatave ndërkombëtare.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00