Pritje e organizuar nga Presidentja e Konfederates Zvicerane, Simonetta Sommaruga

Ambasadori i Shqiperise ne Berne, mori pjese ne pritjen tradicionale me rastin e Vitit të Ri, dhënë për nder të Trupit Diplomatik në Pallatin Federal, nga Presidentja e Konfederatës znj. Simonetta Sommaruga. 

 
Pjesmarrës në këtë ceremoni ishin Nunci apolstolik njëkohësisht dekan i Trupit Diplomatik Thomas Edward Gullickson, ambasadorë, të ngarkuar me punë, kryetarët e Këshillit nacional dhe të Këshillit të Shteteve, kryetarët e komisioneve parlamentare të politikës së jashtme si dhe ministri i jashtëm z. Ingazio Cassis.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00