Takim me Ambasadoret e Kosoves dhe Maqedonise se Veriut ne Berne

Ambasadori i Republikes se Shqiperise ne Berne, priti nje takim homologet e tij, Nazane Brecaj, Aasadore e Republikes se Kosoves dhe z. Kenan Ramadani, Ambasador i Republikes se Maqedonise se Veriut. Pervec te tjerash, ne fokus te bisedimeve ishte dhe qasja e koordinimi per tema qe lidhen me komunitetin shqiptar ne Zvicer.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00