Takim me kryetarin e nderit te Lidhjes Shqiptare ne Bote

Ambasadori pret ne nje takim, kryetarin e nderit te Lidhjes Shqiptare ne Bote z. Simon Kuzhnini dhe kryetarin e LSHB z. Nazmi Jakurti me te cilet diskutuam e kembyem mendime mbi rolin e diaspores, fuqizimin dhe kompaktesimin e saj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00