Takim pune në EHL të Lozanës

Sot në ambientet e Shkollës së Lartë të Hotelerisë në Lozanë (EHL), Ambasadori i RSH në Bernë, I.Gjoni u prit nga CEO i EHL Group, z.Michel Rochat, Drejtori Menaxherial, z.Andre Mack, Drejtorja e Shërbimit të Këshillimit pranë EHL, znj.Alexia Muteke-Ceppi dhe Këshilltarin, z.Benjamin Robert-Charrue.

Në këtë takim u diskutuan potencialet e bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe EHL-së, si shkolla numër një në botë për studime në fushën e hoteleri/turizëm. Qëllimi i këtij takimi ishte vendosja e bashkëpunimit mes strukturave përkatëse në Shqipëri me EHL dhe tërheqja e përvojës së këtij institucioni prestigjioz si dhe mundësia e realizimit të një projekti shqiptar me mbështetjen e kësaj shkolle me standardet më të larta të hoteleri-turizmit. Së shpejti një ekip i EHL-së do të vizitojë Shqipërinë për të parë nga afër mundësitë konkrete të këtij bashkëpunimi.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00