Takimi me mësuesit e “Shkollës Shqipe” në Zvicër

Në ambientet e Ambasadës së RSH në Bernë gjatë një takim pune me mësuesit e gjuhës shqipe të inkuadruar në “Shkollën Shqipe” Zvicër, ku janë këmbyer mendime mbi gjetjen e rrugëve dhe mënyrave të reja për të masivizuar mësimin e gjuhës shqipe në diasporë si dhe për të bashkërenduar veprimtarinë mes “Shkollës Shqipe”, Ambasadës dhe institucioneve përkatëse në Republikën e Shqipërisë dhe atë të Kosovës, në përputhje me dokumentet e përbashkëta të të dyja qeverive për mësimin e gjuhës shqipe në diasporë.

Me këtë rast mësuesve ju shpërndanë edhe tekstet e reja shkollore si dhe literature plotësuese e botuar nga shtëpia botuese për Diasporën.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00