Vlerësohen me Çertifikata Mirënjohje nxënësit e Shkollës Shqipe në Zvicër

Sot (06.06.2021), në Ambasadën e RSH-së në Bernë u shpërndanë çmimet e fituesve të konkursit të çelur me rastin e 1 qershorit, Ditën e fëmijëve, nga Shkolla Shqipe në Zvicër.

U vlerësuan me certifikata mirënjohjeje fituesit në disiplinat lexim, recitim dhe këndim, që përfaqësuan Shkollën Shqipe në Zvicër.

Prindërit dhe nxënësit e pranishëm i përshëndeti Ambasadori I.Gjoni i cili shprehu mirënjohjen dhe falënderimet për të vegjlit dhe prindërit shqiptarë për përpjekjet që bëjnë për të përçuar kulturën, gjuhën dhe historinë shqiptare.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00