Zhvillohet ceremonia e promovimit të librit të Dr. Nusret Pllanna

Më 30 tetor 2017, në ambjentet e ambasadës së Kosovës,u zhvillua ceremonia e promovimit të librit të Dr. Nusret Pllanna "Terrori i pushtuesve serbë ndaj shqiptarëve1884-1999".
Në këtë aktivitet morën pjesë shkrimtarë, publicistë, historianë etj. Aktivitetin e përshëndeti edhe ambasadori z. Ilir Gjoni.
Libri është botuar në dy gjuhë, në gjuhën shqipe dhe atë angleze.
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00