Ambasadorja Faber takon DAS Escobar

Kënaqësi e veçantë të mirëprisnim në Ambasadë zvnd-Sekretarin e Shtetit për Çështjet e Evropës dhe Euro-Azisë Gabriel Escobar.
Ambasadorja Floreta Faber i përcolli urimet e rastit për pozicionin e tij të ri dhe duke theksuar marrëdhëniet e shkëlqyera shprehu gatishmërinë e vijimit të bashkëpunimit.
U dakordësua vijimi i bashkëpunimit të ngushtë në avancimin e mëtejshëm të agjendës sonë dypalëshe; mbështetje në realizimin e axhendës së Shqipërisë në BE dhe nxitja e bashkëpunimit në planin ekonomik.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00