Hapja e Vitit Kombetar te Skenderbeut

Ambasada e Shqiperise ne Washington DC, zhvillon aktivitetin e saj ne "Dhomen e Emblemave", ne ate pjese te Ambasades ku jane ekspozuar nje pjese e emblemave Shqipetare te cilat lidhen ngushte me epoken e Skenderbeut. Jane emblemat e principatave, te cilat do ti bashkonte Skenderbeu per te ribere atdhe, te bashkonte dhe riforconte Kombin, identitetin kombetar dhe se bashku si je trup i vetem te perballeshin me rrebeshet me te rende te kohes qe po vinte nga lindja, poushtimi Osman.
Ne Republiken e Shqiperise dhe ate te Kosoves, kudo ku ka Shqipetar, jo vetem ne Ballakan por fhe ne Europe dhe Bote, ne te gjitha Ambasadat Shqipetare ne kete dite diskutohet per Skenderbeun. Ne nder ttij organizohet nje veprimtari, konference apo meshe, vendosen lule ne statujat e tij, recitohet nje vjershe, ndizet nje qiri.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00