Mikepritje e Grupit te Aktivisteve si dhe Aktivisteve te Shoqerise Civile

Ambasadorja, Znj. Floreta Faber, mikepriti grupin e aktivisteve te Shoqerise Civile: Suela Kocibellinj, Arber Kodra, Nensi Dragoti, Erisa Mecolli, Arjon Saku te cilet ndodhen ne SHBA si pjese e programit " Professional Fellowship", WSOS &GLC Teach Democracy, ne mbeshtetjen e Departamentit te Shtetit. Ata jane aktiviste per te drejtat e njeriut apo problemeve te ambjentit,mbrojtjen e femijeve apo te njerezve ne nevoje, te gjithe entuziaste dhe me deshiren per te mesuar he kontribuar ne shoqerine Shqipetare.
Ambasadorja i uroi sukese dhe shprehu besimin se pervojen e fituar gjate ketij programi, keta aktiviste, do ta transmetojne me sukes ne punen dhe aktivitetin e tyre ne fushat respektive.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00