Pjesëmarrje në ceremoninë e shërbesës së fundit për Sekretarin Colin Powell

Ambasadorja Faber pati nderin të merrte pjesë në ceremoninë e shërbesës së fundit për Sekretarin Colin Powell e mbajtur në Katedralen Kombëtare të Uashingtonit. Ai ishte një udhëheqës i jashtëzakonshëm dhe një njeri i madh që ia kushtoi jetën shërbimit publik.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00