Pritje per 242 Vjetorin e Pavarsise se Shteteve te Bashkuara te Amerikes

Sekretari i Pergjithshem i Shtetit Mike Pompeo organizoi nje pritje per trupin Diplomatik me rastin e 242 vjetorit te Pavarsise se Shteteve te Bashkuara te Amerikes. Ambasadorja e Shqiperise, Zj. Floreta Faber, pati nederin te ishte ojesetare e kesaj mbremje dhe pati nderin te bisedinte me sekretarin Pompeo rreth ecurise pozitive teShqiperise drejt procesit te integrimit europian, reformave te thella ne vend te mbeshtetura vecanerisht nga SHBA su dhe partnerittin e ngushte qe karakterizon dy vendet.

 

 

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00