Qeveria shqiptare shpalli 13 shkurtin ditë zie kombëtare

Qeveria shqiptare shpalli 13 shkurtin ditë zie kombëtare në kujtim të atyre që humbën jetën në tërmetin shkatërrues në Turkiye.
Zemrat dhe mendimet tona janë me Qeverinë dhe popullin e Turqisë në këto ditë të vështira.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00